Ons team


Elk project wordt in teamverband benadert zodat er meerdere blikken over het ontwerp zullen sparren. Ons teamverband bestaat uit zeer kundige stedenbouwkundige ontwerpers met zeer aanvullende specialiteiten in hun mars.

Medeoprichter van UP Urban Planners en tevens stedenbouwkundig ontwerper.

 

Laurens kenmerkt zichzelf door zeer kundig te zijn in het vertalen van wensen tot een uniek realistisch stedenbouwkundig concept. Dit vertaald zich in zijn ervaringen met onder andere groot stedelijke projecten evenals kleinschalige inpassings projecten. 

 

Binnen het vakgebied verdiept Laurens zich in het vormgeven van kennisgebieden binnen steden, waaronder bijvoorbeeld Den Haag.

 

Medeoprichter van UP Urban Planners en tevens stedenbouwkundig ontwerper. 

 

Kevin kenmerkt zich door zijn ervaringen met internationale projecten. Hij is gespecialiseerd in het maken van artist impressions en grootschalige visies en stedenbouwkundige ontwerpen. Kevin vertaalt ambities van hoge schaal door naar een sterk ontwerp. De krachtige verbeeldingen van Kevin slaan aan bij de opdrachtgevers en geeft ze de boost om het ontwerp naar een hoger niveau te tillen.

 

Binnen het vakgebied verdiept Kevin zich in het vormgeven van een duurzame energiebalans in de moderne stad.Benader UP voor stedenbouwkundige opgave en diverse vormen van project management. Wij houden ons bezig met een breed scala aan opdrachten die zeer van elkaar verschillen, voor interesse in onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.