Recreatie


De Heihorsten

Recreatiepark Someren

De Heihorsten is een recreatiepark midden in het rijke landschap rondom Someren. De omgeving is rijk aan heidegronden en vennen. Het park is gepositioneerd op het scharnierpunt tussen bos, heiden en vennen en dit geeft het bungalowpark een unieke uitstraling. Een kwaliteit die enerzijds rust ademt maar waar tegelijkertijd eenieder de mogelijkheid heeft om binnen 30 minuten met de auto in het centrum van Eindhoven te staan. Vanuit deze bijzondere ligging heeft UP samen met de opdrachtgevers een uniek recreatiepark voor ontspanning en recreatie weten te realiseren. De beleving van de natuur vanuit de woning als ook op het park maken dit recreatiepark tot een uniek park in zijn omgeving. 

 

Opdrachtgever: RvB groep 

Periode: 2017-2020 Witte Vennen

Recreatiepark Oostrum

Verdere informatie volgt...Duinweg

Recreatiepark Hellevoetssluis

UP heeft samen met WL Procesmanagement de uitwerking verzorgt voor recreatiepark de Duinweg in Hellevoetsluis. Het luxe recreatiepark ligt aan de rand van een recreatiegebied met vele (indoor)voorzieningen. Het park ligt op 15 minuten fietsen van het centrum van Hellevoetsluis en op 15 minunten lopen van de Noordzee. Door het bestaande ontwerp landschappelijker in te kleden ontstaat er meer sfeer en beleving voor de bezoekers van het park. Daarnaast is er samen met Bongers Architecten gekeken naar de uitstraling en inpassing van de vakantiewoningen.

 

Opdrachtgever: WL Procesmanagement B.V.

Periode: 2018Benader UP voor stedenbouwkundige opgave en diverse vormen van project management. Wij houden ons bezig met een breed scala aan opdrachten die zeer van elkaar verschillen, voor interesse in onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.